Cumartesi, Nisan 27, 2024

Deadpool 3 Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel evreninde kendisine yer bulan Deadpool, uzun bir bekleme süresinden sonra geri dönüyor. Bu kez filmde durum biraz daha farklı. Zira yeni film aslında Deadpool 3 olarak isimlendirilmiyor. Film Deadpool & Wolverine olarak isimlendirilecek ve bir başka popüler karakteri de filmde göreceğiz.

Deadpool 3 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yeni film için yayınlanan fragmana bakacak olursak, aksiyon yönü ağır basan bir yapım daha göreceğiz. Fragmanda sadece son bölümde X-Men’in ünlü karakteri Wolverine gözüküyor ve tam olarak filmde ne kadar geniş yer bulacağını bilemiyoruz.

Belki fragmandan anlaşılmıyor ama isimlendirmeye baktığımız zaman Wolverine karakterini de sık sık göreceğimizi anlıyoruz.

Hikayeden de biraz söz edelim. Yeni filmde Wilson tam işleri yoluna koyuyor derken yeniden kendisini aksiyon dolu bir maceranın içerisinde bulacak. TVA tarafından hapse atılmasıyla hayatı bir kez daha değişecek olan Wilson, gelen iş teklifiyle beraber yeni bir mücadeleye girişecek ve bize de aksiyon dolu bir Deadpool deneyimi yaşatacak.

Gelelim son olarak filmin ne zaman vizyona gireceği kısmına. Fragmanda yer alan bilgilere bakacak olursak film 26 Temmuz tarihinde vizyonda olacak. Yaza denk gelecek yapımın bekleyeni de çok olunca, şimdiden gişesinin yüksek olacağını da söyleyebiliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler