Çarşamba, Nisan 24, 2024

Dell, Oyunculura Yönelik Geliştirdiği Yeni Dizüstü Bilgisayarı Alienware M17’yi Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) geldi ve firmalar en yeni teknolojilerini tanıtmaya devam ediyor. Dell’in alt markası olan Alienware, 17 inçlik boyuta sahip ve en ince dizüstü bilgisayarı olduğunu iddia ettiği M17 modelini duyurdu.

Nvidia’nın ışın izleme teknolojisine sahip yeni ekran kartıyla gelen dizüstü bilgisayarın detaylarına ve fiyatına gelin yakından bakalım.

Dell Alienware M17 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Dell’in bir alt markası olarak devam eden ve yüksek performanslı bilgisayar üreten Alienware yeni dizüstü bilgisayarı M17 modelini tanıttı. Bir önceki model olan Alienware M15 gibi ince bir tasarıma sahip model RTX teknolojisine sahip yeni ekran kartı ve donanım parçaları ile güncellenmiş. 

96kbJMBCuK7hZ9jAuHj4Rk 650 80

Dell’in bu yeni modeli 4K UHD HDR çözünürlüğe ve 17 inç boyutunda bir ekran sahip. Bununla beraber laptop gücünü Intel Core İ9-8950HK işlemcisinden alıyor. 16 GB RAM ve 2TB SSS ile beraber gelen bu cihazın GPU kısmında ise Nvidia’nın yeni ekran kartlarından biri olan RTX 2080 bulunuyor.

Alienware’in Cryo-Tech v2.0 adını verdiği soğutma teknolojisine sahip dizüstü bilgisayarı alt tarafında bulunan çift fan sayesinde sıcak havayı emiyor ve bilgisayarın arkasında ve yan tarafında bulunan hava delikleri sayesinde dışarıya atılıyor.

Bu sayede CPU ve GPU oldukça serin bir şekilde çalışıyor. İçerisinde RTX 2080 ekran kartı bulunan bu yeni model 21 Ocak’ta piyasaya çıkacak ve 1.579 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. lol gibi fps gerektirmeyen oyunlarda bile ısınıyor orta seviye bir hp laptop fan deli gibi çalışıyor normal zamanda da. önerisi olan varmı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler