Cuma, Mart 29, 2024

Dell’in Aktif Gürültü Engelleme Özellikli Yeni Kablosuz Kulaklığı ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft geçtiğimiz ay 13 farklı seviyeye sahip aktif gürültü iptali sunan, kulaklık kadranı bulunan, gelişmiş 8 mikrofon sistemine sahip, 18,5 saat müzik dinleme süresi veya 15 saate kadar sesli arama süresi vaat eden ve gün boyu rahatlık sunan yeni Surface Headphones 2+ ürününü duyurdu. Geçtiğimiz gün ise Dell, kurumsal müşterileri hedef alan yeni Dell Premier Kablosuz ANC Kulaklık WL7022‘yi duyurdu.

Üçlü mikrofonları sayesinde, bu kulaklıkta üstün arka plan gürültüsünü engellemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Aktif bir gürültü engelleme düğmesi, size bir arama sırasında çevrenizi dinleme veya ortam seslerini tamamen engelleme seçeneğini sunuyor.

Ayrıca bu, cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde çalışabilen Microsoft Teams sertifikalı bir kulaklık. Bomlu mikrofonunuzdaki özel bir sessiz düğmesi, sesi kapatmak ve açmak için hızlı erişim sağlıyor. Ayarlanabilir suni deri kafa bandı ve kulak yastıkları rahat ve güvenli bir uyum sunuyor.

Fiyatlandırma

Dell’in yeni monitör ve bilgisayarı ile birlikte piyasaya sürdüğü Premier Kablosuz ANC Kulaklığı (WL7022) 25 Haziran’dan itibaren 299 ABD Doları fiyat etiketiyle satışa sunuluyor olacak. Cihazın

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler