Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mart ayında, Samsung Galaxy Wearable uygulamasının en son sürümünün detaylıca incelenmesi sırasında Galaxy Buds 2 hakkında bilgiler ortaya çıktı. Galaxy Club aracılığıyla elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda artık Samsung Galaxy Buds 2 modelinin az çok neye benzeyeceğini biliyoruz.

Web sitesi bize Galaxy Buds 2’nin kullanılabileceği renk seçenekleri hakkında bazı bilgiler verdi. Web sitesine göre yaklaşan Samsung kulaklıkları siyah, beyaz, mor ve yeşil olmak üzere en az dört renk seçeneği ile birlikte satışa sunuluyor olacak. Renk seçeneklerinin ötesinde, şu anda kulaklıklar hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Başka bir deyişle, teknik özellikler, ürünün çıkış tarihi gibi önemli ayrıntıları hala bilmiyoruz.

Teknik özellikleri neler olacak?

Yaklaşan kulaklıkların teknik özellikleri hakkında pek bir şey bilmiyor olsakta Galaxy Buds + modelinden daha iyi olmasını bekliyoruz. Buds Plus modelinin aldığı en büyük eleştirilerden biri ANC’den (Aktif Gürültü Engelleme) yoksun olmasıydı. Pasif gürültü iptali de sunmadılar. Tüm bu özelliklerin Galaxy Buds 2 modelinde yer alması kullanıcılar açısından oldukça iyi olacaktır.

Bununla birlikte, Buds 2’nin Galaxy Buds Plus’ın yerini alacağı söyleniyor. Samsung’un kulaklıkları Temmuz veya Ağustos aylarında piyasaya süreceği söylentileri var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler