Cumartesi, Nisan 27, 2024

HTC, İki Yeni Vive VR Gözlük Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HTC, Protocol’a göre 11 Mayıs ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan ViveCon 2021 konferansında iki yeni Vive sanal gerçeklik başlığını tanıtmayı planlıyor. Orijinal Vive ve Vive Pro kulaklıkları daha çok oyunla ilişkilendirilirken, üst düzey Vive Pro 2 ve Vive Focus 3 Business Edition’ın kurumsal sektöre yönelik hitap edeceği bildiriliyor.

Her iki kulaklığın da hiçbir özelliği veya görüntüsü henüz ortaya çıkmadı, bu nedenle her ikisinin de kullanmak için bir bilgisayar gerektiren cihaza bağlı kulaklıklar olup olmayacağı veya Oculus Quest 2’nin benzerlerini üstlenmek için bağımsız, kablosuz bir tasarıma sahip olup olmayacağı belli değil.

Fiyatlandırması nasıl olacak?

Protocol tarafından hazırlanan rapor, her iki kulaklığın da HTC şirket belgelerinde bahsedildiğini ve ayrıca Avrupa e-ticaret sitesi Alzashop’ta kısaca listelendiğini belirtiyor. Bu mağaza listeleri kaldırılmadan önce, Vive Focus 3 Business Edition, Protokole göre 1.474 Euro (1.771 dolar) fiyat gösterdi ve Vive Pro 2 için ise 842 Euro (1.012 Dolar) fiyatla listelendi. Her iki kulaklığın da Mayıs ayında piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

htc1
HTC, İki Yeni Vive VR Gözlük Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor! 2

Bu kulaklıklar kendilerine göre heyecan verici olabilir, ancak ViveCon’da görmeyi umulan bir diğer cihaz da spor odaklı Vive Air modeli. Birkaç hafta önce sızdırılan, nefes alabilen kumaş tasarıma sahip çekici bir bağımsız VR başlığını gösteren fotoğraflar sızdırıldı ve HTC’nin maalesef bunun sadece bir konsept olduğunu söylemesini sağladı.

11 Mayıs’ta HTC’nin VR konferansında, şirketin açılış konuşması sırasında “oyunun kurallarını değiştiren VR kulaklıklarını” piyasaya süreceğini söyleyen VR konferansında çok daha fazlasını öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler