Perşembe, Mart 28, 2024

Detroit: Become Human Koleksiyoncu Sürümünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Detroit: Become Human, bir dünyada insan olmanın ne anlama geldiğine dair varoluşsal bir anlatıya dalmayı hedefledi.

Quantic, oyunun PC versiyonunu kutlamak için Detroit hayranlarının eğlenmesi için sınırlı sayıda koleksiyoncu sürümü sunuyor.

collector4

Yeni Detroit: Become Human koleksiyoncunun baskısı sadece 2.500 adetle sınırlı, bu da onu çok sınırlı kılıyor. Bir Kara heykelinin yanı sıra oyundan sonra temalı iğneler ve oyun kodu ekli bir CyberLife kimlik kartı sunar.

Oyun Mayıs 2018’de PS4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Aralık 2019’da ise Epic Games Store’a ve 2020 Haziran ayında ise Steam’e geldi. Güzel sonuçlar elde ederek Beş milyondan fazla satmayı başardı.

Paketin fiyatı nedir?

349,99 dolar ve 349,99 euro fiyatları üzerinden Quantic Dream’ın mağazasında ve dünya genelinde seçili perakendecilerde satışa sunulacak.

“Detroit: Become Human for Game Informer yazısında kendi Kimberly Wallance, Detroit insanlık ve geleceğimiz hakkında kaçındığım konular hakkında düşünmemi sağladı ve bu iyi bir şey”dedi.

420 x 365 x 375 mm boyutlarında üçgen özel bir kutu, 27 cm uzunluğunda Kara figürüne sahip kutu içeriği mevcut. Figür hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Detroit: Become Human koleksiyoncunun PC sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Birde fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz, bizlere yorum olarak paylaşmayı unutmayın?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler