Cuma, Nisan 19, 2024

Ghost of Tsushima: Legend’s İlk Raid 30 Ekim’de Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ghost of Tsushima: Legends‘ın ilk hikayesinin, çok oyunculu modun merakla beklenen Raid’inin eklenmesiyle 30 Ekim‘den itibaren başlayacak.

Bu, yıkıcı bir zorluk vaat ediyor. Bu yüzden kendi korkusuz savaşçılardan oluşan ekibinizi kurmanız gerekecek.

cfe2d7ed 331f 4475 8391 9a4a3156cdec

maxresdefault 1 7

The Tale of Iyo adlı Raid üç bölümlük görevlerden oluşacak, oyuncuların minimum 100 Ki seviyesinde ve dört kişilik bir takıma sahip olması gerekmekte. Geliştirici Sucker Punch, “Raid’e hazır olmak için, tüm Hikaye görevlerini bitirmenizi ve daha yüksek zorluk seviyelerinde Hikaye ve Hayatta Kalmayı tekrar oynamanızı öneririz,” diye açıkladı.

Bugünden itibaren haftalık yarışmalar başlatacak. Bunlar, hem Hikaye hem de Hayatta Kalma kılığında mevcut olacak ve her hafta cuma günü yenilenecek.

Güncelleme, Ghost of Tsushima: Legends‘ın sonradan düşünülmediğini açıkça ortaya koyuyor. Sucker Punch, çok oyunculu modu neredeyse Ghost of Tsushima’nın geliştirilmesinin başlangıcından itibaren planladığını söylüyor ve modun ne kadar derinleştiğini gösteriyor.

Eğer bunu yapabilirlerse Ghost of Tsushima‘yı tek oyunculu başarısının üstüne sürpriz bir çok oyunculu oyun haline getirebilir.

Tabii ki bunu bekleyip göreceğiz. Uygulamada zor ama başardıklarında gerçekten oyunu kalıcı bir hale getirebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler