Dünyanın en büyük oyun fuarlarından olan E3 etkinliğine günler kaldı, oyun ve oyun konsolu üreticilerinin tanıtacakları yenilikler ufuktan gözüktü.Bu etkinliğe dünya devi markalarda katılım sağlayacak Microsoft,SONY ve Nintando gibi isimler katılacaklar listesinde yer alıyor.
E3 Etkinliğine katılacaklarını konsol üreticileri beyan etti.Bazı oyun üreticilerinin katılacağını biliyoruz ancak son anda bir oyun E3‘te tanıtılabilir.Tartışmasız E3‘ü heyecanlı kılan olayda bu.
Microsoft, Project Scorpio ve bu güçlü konsola özel oyunlar tanıtabilir ancak beklenen XBOX VR hayalleri seneye ertelendi diyebiliriz.Microsoft haricinde XBOX One için yeni oyunların tanıtılmak istenildiği söylentiler arasında.Yeni Need for Speed, Assassin’s Creed Origins ve FIFA 18, XBOX One için tanıtılabilir.
Nintendo cephesinde bu durum SWİTCH ile güç kazanıyor.Nintendo SWİTCH oyun konsolu ile “Büyük bir fırtına estirebilir.” bu açıklama herhangi bir basın kuruluşu tarafından değil bizzat Nintendo tarafından yapıldı.
Sony, PlayStation 4’e özel olarak çıkacak olan bazı VR odaklı yeni yapımlar duyurması da bekleniyor. Elbette bu durum henüz netleşmiş değil.Ayrıca Sony cephesinden yeni oyunların duyurulmasını bekliyoruz.