Salı, Ekim 22, 2024

Diablo 4’ün İlk Genişleme Paketi Duyuruldu

Activison Blizzard, Diablo 4‘ün ilk genişleme paketini duyurdu. Diablo 4, çıkış yaptığında oyun dünyasında çok büyük bir ses getirmişti. Oyun, ilk çıktığı günden çokça satış adedine ve çok fazla oyuncu sayısına ulaşmıştı. Hatta oyun, ilk çıktığında bir bir rekor kırmıştı. Diablo 4, Blizzard’ın en hızlı satan oyunu olmuştu. Ancak oyunun çıkışından sonra oyuncu sayıları düştü ve oyunun etkisi azaldı.

diablo 4 2 - PC Hocası

Baldur’s Gate 3’ün çıkışı ile de RPG severler bu oyunu oynamaya başladı ve Diablo 4 ne kadar hızlı bir çıkış yakalasa da o kadar hızlı da bir düşüş yaşadı. Oyunun geliştiricisi olan Activision Blizzard ise oyunu yeniden canlandırmaya çalışıyor. Bu harekete de oyun için bir genişleme paketi duyurarak başladı.

 Activison Blizzard, Diablo 4 İçin Vessel Of Hatred Adlı Genişleme Paketini Duyurdu

Activison Blizzard, Diablo 4‘ün çıkışından sonra oyunun aktif oyuncu sayısındaki ve satışlarındaki düşüş nedeniyle oyunu yeniden canlandırmaya çalışıyor. Şirket, bu harekete de oyun için bir genişleme paketi duyurarak başladı. Diablo 4 için çıkış yapacak bu genişleme paketinin ismi ise Vessel Of Hatred olacak. Şirket, bu genişleme paketini Blizzcon 2023’te bir fragman ile duyurdu.

BENZER:  Yeni Yapım, Concord'a Elveda! Peki Ama Neden?

diablo 4 3 - PC Hocası

Bu paket oyunun ilk genişleme paketi olacak. Bu fragmanda bir adet orman sahnesi görüyoruz bu orman da Diablo 2’de bulunan Torajan ormanları oluyor. Bu sayede bu genişleme paketi ile birlikte Diablo 2’ye döneceğimizi anlıyoruz. Oyunun yapım direktörü ise bu genişleme paketi hakkında: “Diablo evreninde daha önce hiç görülmemiş tamamen yeni bir sınıfa sahip olacak” dedi. Diablo 4 Vessel Of Hatred, 2024’te çıkış yapacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler