Cuma, Nisan 26, 2024

Diablo Immortal için Resmi Olarak Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Diablo Immortal mobil oyununun geliştirme süreci içerisinde olduğu biliniyordu. Mobile özel olarak geliştirilen yeni Diablo oyunu için resmi açıklama ise bugün yapıldı. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı ve oyunun yapısının nasıl olacağı konusunda ek açıklamalar bir yana, seri için sürpriz bir haber de aldık.

Öyle ki yapılan açıklamaya göre beklenmedik bir şekilde yapımın PC sürümünün de geldiğini göreceğiz. Üstelik mobil ile PC sürüm arasında çok güzel bağlantılar olacak.

Diablo Immortal Ne Zaman Çıkıyor?

Kısa duyuruya göre bir kere oyun, baştan sona mobil için geliştirilmiş ilk Diablo sürümü olacak. PC için gelen versiyon da sonradan PC için uyarlanmış bir versiyon olarak karşımıza çıkacak.

Kaçırmayın: Yeni PS Plus Sistemi için tarih belli oldu

Hem Android hem de iOS cihazlar için sunulacak olan yapım, çapraz platform desteğine de sahip olacak. Yani siz PC’de oynarken, mobil cihazlarında oyunu oynayan arkadaşlarınız da size katılabilecek.

Bu noktada çapraz platform desteğinin öneminin de oldukça fazla olduğunu söylemek lazım. Oyunu daha fazla kullanıcıya ulaştırmak ve daha eğlenceli hale getirmek için bir adım gibi düşünebilirsiniz.

Diablo Immortal

Daha fazla karakter özelleştirme, daha detaylı oynanış dinamikleri gibi artıları olacak Diablo Immortal, 2 Haziran tarihinde hem Android hem de iOS için yayınlanacak.

Oyunun tamamen ücretsiz olduğunu göreceğiz. Tabii ki MMO türünde gelecek yapımda da oyun için satın alımlar söz konusu olacak. Özellikle karakterleri geliştirme konusunda para harcayarak daha iyi işler yapabileceksiniz.

Bu arada PC sürümü için biraz daha beklemek gerekeceğini de ekleyelim. 2 Haziran tarihinde PC için de beta süreci başlayacak ama PC sürümü hemen çıkmayacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler