Cuma, Nisan 26, 2024

Discord, Clubhouse Benzeri Bir Bölüm Sunmaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformları adeta Clubhouse uygulamasına takmış durumda. Uygulama tutunca birçok platform buna benzer özellikler geliştirmeye başladı. Şimdi de kervana katılan Discord oldu.

Bir sosyal medya platformu olan Reddit üzerinde paylaşılan görsel, platformun nasıl bir hazırlık içerisinde olduğunu ele verdi.

Discord için yeni bölüm “Sahne Kanalı” olarak isimlendirilecek

Şu an beta süreci devam ettiği anlaşılan bu özellik bir sohbet kanalından ibaret olacak. Bakarsanız zaten platformu kullanarak sesli, görüntülü ya da yazılı olarak sohbet edebiliyoruz.

Peki bu yeni bölüm ne değiştirecek? Yeni bölüm Clubhouse benzeri olacak. Sahne kanalı kısmında bir ya da birkaç konuşmacı bulunacak ve konuşma yapabilecek. Dinleyiciler ise konuşmaya katılmak için söz isteyecekler.

Admin söz verecek olursa bu kullanıcılar da konuşmaya katılabilecek. Yani uygulama içerisinde uygulama gibi bir durum olacak. Mini bir Clubhouse bölümüne hoş geldin diyeceğiz.

Discord

Discord için böyle bir bölüm yapmak hiç zor değil. Muhtemelen basit bir güncelleme işi çözecek ve yeni bölüm kullanılabilir olacak. Tabii ki bu beta testi yapılmayacağı anlamına gelmiyor.

Zaten alınan görseller de yapılan bu beta testlerine ait olan görseller. Beta ne zaman sonuçlanacak o konuda bir bilgimiz yok. Ama görseller bile çıktıysa, çok zaman almayacağı kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler