Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Discord Nitro Zamlandı! Bir Kale Daha Yıkıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar, dijital servislerin fiyatlarda değişikliklere neden olmaya başladı. Ne yazık ki peşi sıra zam haberleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu noktada son zam haberi de Discord cephesinden geldin. Discord Nitro zamlandı. Üstelik yapılan zamlar bir hayli yüksek seviyede.

Discord Nitro Fiyatları Nasıl Değişti?

Fiyatlardaki değişim bir yana, Basic (Classic) paketi için de satışların durduğunu görüyoruz. Basic paketinin satışları geçici süreliğine mi durdu yoksa bu durum kalıcı mı olacak bu konuda da herhangi bir bilgi verilmediğini görüyoruz.

Değişen fiyatlara baktığımız zaman ise artışın dikkat çekici bir seviyede olduğu anlaşılıyor. Yeni fiyatlandırmada aylık fiyat 74,99 TL seviyesine kadar çıkmış durumda. Neredeyse 3 katlık bir farktan söz etmek mümkün. Eski ve yeni fiyatlar için karşılaştırmayı da hemen aşağı ekliyor olacağız.

Discord Nitro

SürümEski Fiyatı AylıkYeni Fiyatı AylıkEski Fiyatı YıllıkYeni Fiyatı Yıllık
Nitro26,99 TL74,99 TL134,49 TL269,99 TL
Basic (Classic)26,99 TLBelli Değil269,99 TLBelli Değil

Yeni ve eski fiyatlar bu şekilde. Görünen o ki son kalelerden biri daha düştü ve Discord için de zamları gördük. Bundan sonraki süreçte yeni zamlar gelir mi ya da fiyatlandırmalar ne kadar değişir bilemiyoruz. Fiyatlardaki değişim biraz daha döviz kurlarına bağlı gibi duruyor. İlerleyen süreçlerde benzer zam haberleri gelecek mi göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler