Çarşamba, Nisan 24, 2024

Dünyaca Ünlü G.Skill Yeni 64 GB Trident DDR4 RAM Kitlerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin menşeili olan G.Skill dünya genelinde üretmiş olduğu performans serisi ürünleri ile göz doldururken, yeni Trident Z DDR4 3600 MHz hıza sahip bellek kitini duyurdu. Bu bellekler ile üst düzey kapasite ve hız kullanıcılara sunulurken, dört farklı modülden oluşuyor.

G.Skill 64 GB Trident DDR4 RAM Neler Sunuyor ?

Geçtiğimiz sene 64 GB RAM kavramından bahsettiğimizde “yahu daha 8 GB zor görüyoruz. Ne 64’ü ?” gibi pek çok dönüş almıştık. Fakat artık firmalar performansı arttırmak ve kapasiteyi yükseltmek için bu modülleri “varsayılan” olarak lanse etmeye devam ediyor. Göreceksiniz ki, bundan bir kaç sene sonra 64 GB RAM seçenekleri standart hale gelecek. O yüzden şaşırmak yerine bu modüllerin performanslarına daha yakından göz atalım.

G.Skill yeni üretmiş olduğu bellek kiti ile üst düzey performans vaat ederken, 16 GB veya 32 GB olarak iki farklı kit ile piyasada satılacak. Siz isterseniz dörtlü veya ikili olarak satın alıp, anakartınıza takabileceksiniz.

gskill-trident-64-gb-ddr4
Teknik Detaylar

G.Skill Trident Z modeli ile çıkan yeni DDR4 bellek 3600 MHz değerlerinde başarılı bir performans sunuyor. Bu bellekler ile 1.35 V güç sarf edildiği gibi, gecikme süresi olarak CL17-19-19-39 olarak lanse ediliyor.

Bu belleklerde Samsung‘un yeni yüksek performans sunan 8 GB‘lık çipleri tercih edilmiş. Bu sayede kullanıcılara hız ve kapasite bir arada kolayca verilebiliyor. Aynı zamanda G.Skill’in üretmiş olduğu bu modüller şimdiye kadar geliştirilen en hızlı 64 GB’lık bellek kitleri.

gskill-trident-64-gb-ddr4-ram
XMP 2.0 desteğini arkasına alan G.Skill Trident Z, kullanıcılar tarafından kolayca ve bir kaç dakika içerisinde overclock (hız aşırtma) yapabilmeyi sağlıyor. Aralık ayında tüm dünya genelinde satışa çıkacak olan yeni belleklerin piyasa satış fiyatı 540 dolar ile 570 dolar arasında olacağı belirtiliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler