Perşembe, Nisan 25, 2024

Dünyanın En Az Arıza Yapan Aracı Toyota Olarak Belirlendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japon otomotiv şirketi Toyota ürettiği araçlarla dünyanın en az arıza yapan aracı sıfatını kazandı.

Ülkemizde araç alırken en çok dikkat edilen konulardan birisi arıza. Yurt dışında bu konuya çok dikkat edilmesede bizim ülkemizde aracın bakımları ve motor durumu oldukça önemli. Bu hususta aracın fazla arıza yapması piyasadaki görünüşünüde düşünüyor.

Benimde yıllardan beri takip ettiğim bu konu verilerle doğrulanmış oldu. Sanayilerdeki ustalarımızada soracak olursanız sorunsuz araç denilince ilk olarak Toyota’yı duyarsınız. CarMD‘de bu görüşü verilerle doğrulamış oldu.

corolla 2

ABD merkezli CarMD bu konuya açıklık getirdi. CarMD 22 yıllık verileri göz önünde bulundurarak bir sonuç çıkardı. Bu sonuçta ise Toyota’nın şimdiye kadar ürettiği araçların en az sorun çıkaran araçlar olduğunu belirtti.

Toyota hem yakıt bakımından hemde arıza bakımından çok ekonomik bir araç. Aynı zamanda parçalarıda diğer araçlara göre oldukça uygun. Ülkemizde de tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden birisi bu.

Toyota bu özelliğini yıllardır kaybetmedi ve raporlarla doğrulamış oldu. Umarız bu özelliğini yıllar boyu kaybetmez.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler