Cuma, Nisan 26, 2024

E3 2022 Tamamen İptal Edildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ESA (Eğlence Yazılımları Derneği), bir sonraki sene daha iyi bir etkinlik sunabilmek için E3 2022’nin dijital olarakta gerçekleşmeyeceğini dile getirerek E3 2022’nin tamamen iptal edildiğini duyurdu. Geçtiğimiz sene tamamen dijital sunumlarına sıcak bir ev sahipliği yaptıktan sonra 2022 yılında gerçekleşmesi beklenen etkinliğin iptal edildiği kamuoyuna paylaşıldı.

Etkinliğin iptal haberi Razer’ın Halkla İlişkiler Lideri Will Powers tarafından duyuruldu. Etkinlikle ile ilgili ilk haber Ocak ayında ortaya çıkmıştı ve etkinliğin yalnızca dijital ortamda yapılacağı söyleniyordu fakat son duyuruda bu sene E3 etkinliğinin tamamen olmayacağı belirtildi.

Akabinde ESA, IGN ile yaptığı ortak bir resmi açıklama paylaşarak, etkinliğin iyi gitmediğini ve gelecek sene telafilerle dolu büyük bir etkinlik için hazırlık yaptıklarını belirtti.

“Tüm enerjimizi ve kaynaklarımızı gelecek yaz yeniden canlandırılmış bir fiziksel ve dijital E3 deneyimi sunmaya adayacağız. İster gösteri alanından ister en sevdiğiniz cihazlardan keyif alın, 2023 vitrini topluluğu, medyayı ve sektörü yepyeni bir formatta ve etkileşimli bir deneyimde bir araya getirecek. […] 2023’te E3’ü dünyanın dört bir yanındaki hayranlara Los Angeles’tan canlı olarak sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler