Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Sports FC 24 Nintendo Switch’te Farklı Bir Oyun Motoruyla Geliştirilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Sports FC 24, Nintendo Switch‘e farklı bir oyun motoru ile gelecek. EA‘in en büyük markalarından biri olan FIFA‘nın geçtiğimiz aylarda EA ile sözleşmesi bitmişti. Bunun ardından FIFA 23, şirketin son FIFA oyunu olmuştu. Sonrasında ise basında oyunun bir daha gelmeyeceği veya farklı bir isimle geleceği konuşulmaya başlandı.

ea sports fc 2

EA ise oyunu 13 Temmuz’da duyurdu. Bu duyuruda şirket, oyunu EA Sports FC 24 olarak tanıttı. Yani FIFA‘yla sözleşmeleri bittikten sonra yeni oyunlarının isminin bu olacağını açıkladılar. Şimdi ise oyunla ilgili bazı söylentiler var.

EA Sports FC 24 Nintendo Switch’e Başka Bir Oyun Motoruyla Mı Geliyor ?

İnternete bir video sızdı. Söylenene göre ise bu video EA Sports FC 24‘ün Nintendo Switch oynanış videosuydu. Bu videoda gördüğümüze göre ise oyun Nintendo Switch‘te EA‘in kendi oyun motoru olan Frostbite oyun motorunu kullanacak. Bunun anlamı ise oyun Nintendo Switch‘e ilk kez daha fazla özellik ile gelecek.

ea sports fc 3

Frostbite oyun motoru PS 4 ve Xbox One nesilinden bir oyun motoru oluyor. Bu da demek oluyor ki EA Sports FC 24, Nintendo Switch‘te PS 4 ve Xbox One seviyesinde çalışacak. Bu sayede Nintendo Switch kullanıcıları da EA Sports FC 24 Ultimate Team’i oynama şansı bulacak. EA Sports FC 24, 29 Eylül’de PS 5, PS 4, Xbox Series S/X, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler