Cuma, Nisan 26, 2024

eFootball 2022 v1.0.0 Güncellemesi Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

eFootball 2022 v1.0.0 güncellemesi, 1 hafta önce duyurulmuş ve yayın tarihi açıklanmıştı. Güncellemenin getireceği yenilikleri daha önce de sizlerle paylaştık. İşte büyük umutla beklediğimiz o güncelleme sonunda yayınlandı.

Tabii ki artık oyunun düzelmesini ve oynanabilir bir hale gelmesini istiyoruz. Peki yeni güncelleme bunu sağlayacak mı?

eFootball 2022 v1.0.0 Güncellemesinden Beklentiler Büyük

Güncellemenin yeniliklerini anlattığımız yazımızda da belirtmiştim bu güncelleme çok kapsamlı bir güncelleme.

Pas sistemi için, şut sistemi için, defans dinamikleri için, yapay zeka davranışları için, oyun akış hızları için büyük gelişmeler yapıldığı söyleniyor.

Yeni özelliklerin anlatıldığı 5 dakikalık bir videoda yayınlanmış durumda. Oyun içinden görüntülerin yer aldığı videoda yeni çalım hareketlerini de net olarak görüyoruz.

Sadece bu videodan yola çıkarak söyleyebilirim ki evet oyun daha iyi bir hale gelmiş durumda.

https://youtu.be/DQVxJjrP5nE

Ama yeterli olacak mı emin değilim. Hala dikkat çeken bazı detay hatalar var gibi. Nedense bu oyunda, oyuncuların modellemelerini bir türlü sevemedim. Zaten ilk sürümde çok ciddi modelleme hataları vardı.

Evet biraz daha iyi bir hale getirilmiş ama dediğim gibi yeterli mi tartışılır. Sevindirici haber şu ki eFootball 2022 v1.0.0 sürümü sadece başlangıç. Online bir oyundan söz ediyoruz ve sürekli olarak güncellemeler devam edecektir.

Yani belki süreç biraz zaman alacak ama son haliyle eFootball 2022, çıkış yaptığı gün ki oyundan çok farklı olacaktır. Şimdiden farkı net olarak görmeye başladık. Ama tekrar belirteyim ki daha yolu var.  Bu arada hemen aşağıya oyunun güncellemesiyle gelen yenilikleri anlattığımız içeriği de ekliyorum. İnceleyebilirsiniz.

Kaçırmayın: eFootball 2022 Güncellemesinin Getirdikleri

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler