Cumartesi, Mayıs 11, 2024

eFootball PES 2020 Android ve iOS Marketinde Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunu dediğimiz zaman akıllara gelen şirketlerden birisi olan Konami, eFootball PES 2020’nin mobil sürümünü yayınladı. Bugün Android ve iOS marketinde kendine yer bulan eFootball PES 2020, ortalama 1.5 GB boyutunda.

pes 2020 1

Play Store’da şimdiden 8. ücretsiz en popüler oyun olarak yer alan eFootball PES 2020, oyun içi geliştirmeleriyle fazlasıyla popüler olacak gibi gözüküyor. Her iki mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan oyun şimdiden milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapmaya başladı.

Reddit üzerinde açılan konular da oyunun grafikleri ile alakalı oldukça olumlu yorumlar yapıldı. İçerisin de bulundurduğu kariyer ve teknik direktörlük modları ile oyuncuların beğenisini kazanan Konami, şu sıralar server hatası üzerinde çalışıyor.

Yoğunluk Kaynaklı Serverlar Çöktü!

Öyle ki eFootball PES 2020’nin çevrimiçi modunda oyuncuları oyundan atma ve bağlantı hataları yaşanıyor. Bu konuda her iki mobil platformlardan gelen yorumlar ve şikayetler bulunuyor.

Mobil oyun sektöründe kısa bir süre de büyük bir kitle yakalayan Konami, oyuna ne tarz yenilikler ekleyecek hep birlikte göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler