Pazar, Mayıs 5, 2024

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Kapışması Devam Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İki dev isim Elon Musk ve Mark Zuckerberg, bir süredir karşılıklı atışmalarıyla gündeme geliyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra iyiden iyiye kızışan kavga, Threads’in yayınlanmasıyla beraber yeni bir noktaya geldi. Hatta atışma epey bir çirkinleşti desek yeridir.

Elon Musk, Bu Kez Mesajlarıyla Gündemde

İkili arasında tartışmaların alevlenmesine neden olan yeni olay, Elon Musk’ın attığı bir Tweet oldu.

Fast-Food zinciri olarak bilinen Wendy’s’in resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşıma yanıt olarak atılan tweette Elon, Mark Zuckerberg için “Zuck bir g*avat” şeklinde cevap verdi.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg

Elon Musk’ın hamleleri bununla da sınırlı kalmadı. Ünlü isim hemen arkasından yaptığı bir paylaşımda ise bu kez Mark Zuckerberg’i penis boyu ölçme yarışmasına davet ettiğini duyurdu.

Görünen o ki ikili arasındaki işler giderek çirkinleşmeye başladı. Özellikle bu son tweetlerin ardından ipler daha da gerilecek gibi duruyor. İkili arasındaki çekişme nereye varır bilemiyoruz ama bu durum Twitter ile Threads arasındaki yarışı da kızıştıracaktır.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg

Elon Musk’ın hamleleri sonrasında Mark Zuckerberg nasıl bir adım atacak onu da zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler