Cumartesi, Nisan 20, 2024

Emtek GeForce RTX 3070 Miracle Özel Serisi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde çok fazla bilinmiyor olsa da zaman zaman özel tasarım ekran kartlarıyla dikkat çeken Güney Koreli üretici Emtek, kısa süre önce Emtek GeForce RTX 3070 Miracle modelini ortaya çıkardı.

RTX 3070 modelinin başarılı bir özelleştirmesi olarak görebileceğimiz yeni seri, bir hayli renkli bir tasarımı benimsiyor. Dilerseniz çift fanlı yeni modelin özelliklerine bakalım.

Emtek GeForce RTX 3070 Miracle siyahın şıklığı ile geliyor

Siyah şıklığını bozmayan yeni ekran kartı, çift fanlı ve 3 yuvalı bir tasarımla geliyor. Arka kısımda da tam boy metal plaka kullanmayı tercih eden Emtek, bu seriyle beraber nadir görülen bir detaya yer veriyor.

Emtek GeForce RTX 3070 Miracle

Daha önce bir Asus RTX 3070 EKWB modelinde gördüğümüz gibi bu seride de 12 pinli özel bir güç konektörü bulunuyor. Belki de Emtek özel versiyonunu en ilgi çekici kılan kısım burası.

Emtek GeForce RTX 3070 Miracle

Referans modele oldukça yakın olan ekran kartı, referans karttaki arttırma hızına sahip. 1725 MHz hız değeri var. Orta düzey bir hız aşırtma olduğu ve fabrika değerlerinde olduğu için kartın TDP değeri de değişmiyor. 220W değeri korunuyor.

Emtek GeForce RTX 3070 Miracle

Fiyatının bir hayli uygun tutulacağı söylenen özel model hakkında kötü haber şu ki kartın satışlarının sadece Güney Kore’de yapılacağı söyleniyor. Bu modelin ithalatçılar üzerinden ülkemize gelmesi de çok zor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler