Cuma, Nisan 19, 2024

EMUI 11 Sürümü 3 Telefon için Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EMUI 11, Huawei’nin en yeni arayüzü olarak duyurulduğu zaman bu sürümün hangi telefonlara geleceği konusunda bazı ipuçları verilmişti. Hemen sonrasında bu sürümün geleceği akıllı telefonlar resmi olarak açıklandı.

Resmi listeyi daha önce paylaştık. Liste içerisinde bazı modellerin 2020 Aralık ayında güncellemeyi almaya başlayacağı söylenmişti. İşte ilk modeller için de güncellemeler yayınlanmaya başladı.

EMUI 11 alan ilk telefonlar hangileri oldu?

Güncellemenin yayınlanmaya başladığı haberi Reddit üzerinden gelen paylaşımlarla ortaya çıktı. Görsellere göre güncelleme alan ilk akıllı telefonlar Huawei Mate 30 Pro, P40 Pro ve P40 modelleri oldu.

3 telefon için güncellemelerin dağıtımına geçilmiş gibi gözüküyor ama güncellemenin ne zaman tamamlanacağı konusunda bilgi yok.

EMUI 11

Görsellere baktığımız zaman, 1.11 GB boyutunda olduğunu gördüğümüz güncellemenin, EMUI sürümünü de değiştirdiğini anlıyoruz. Sürüm değişikliği EMUI 11.0.0.151 olarak göze çarpıyor.

48 saate kadar çok daha fazla telefona ulaşması beklenen EMUI 11 güncellemesinin diğer modeller için yayını ise 2021 yılına sarkacak. 2021 yılının ilk çeyreği içerisinde çoğu akıllı telefon için bu sürümün yayını tamamlanmış olacak.

Bu telefonlar arasında orta segment modeller de uygun fiyatlı modeller de yer alıyor. Hangi telefonun ne zaman güncellemeyi alacağını detaylı olarak görmek isterseniz aşağı bu konuda bir de link ekliyoruz.

Kaçırmayın: EMUI11 Güncellemesini Hangi Telefon Ne Zaman Alacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler