Cuma, Nisan 26, 2024

Snapdragon 875 AnTuTu Skorları Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

1 Aralık’ta tanıtılması beklenen Snapdragon 875 işlemci, 2021 yılının amiral gemisi modeli olacak. Samsung, belki Huawei, Xiaomi gibi devler yeni işlemciyi kullanacak ve akıllı telefonlarını güçlendirecek.

Üretim teknolojisinde gelinen son noktayı düşünecek olursak, yeni işlemcilerden beklentilerimiz çok yüksek. Yeni paylaşılan AnTuTu puanı da mobil işlemcinin ne kadar başarılı olduğunun adeta fragmanını sunmuş durumda.

Snapdragon 875 AnTuTu puanları nasıl

Digital Chat Station kaynağından paylaşılan bilgilere göre yeni işlemci AnTuTu testlerinde tam 740 bin puan aldı.

Bu puan sizin için ilk etapta bir şey ifade etmiyor olabilir. Fakat aradaki farkı eski işlemcilerle karşılaştırarak anlatmamız gerekiyor. Snapdragon 865 işlemcisi aynı test ile 600 bin puan almıştı.

Aradaki fark 140 bin puan gibi dev bir fark. Şimdi dönüp bir de Snapdragon 865 işlemcisi ile çalışan telefonlara bakmak lazım. Bu telefonlar mevcut amiral gemisi modeller ve performansları gayet iyi. Hemen hemen her işlemi yerine getirebiliyorsunuz.

Snapdragon 875

Anlayacağınız mevcut işlemciler bile yeterli performansı elde etmeyi sağlamakta. Bunun üzerine 140 bin daha fazla puana sahip olan yeni bir işlemci gelmesi, zaten yeterince hızlı olan telefonların uçuşa geçmesi demek oluyor.

A14 Bionic modeline de rakip olacağını göreceğimiz seri Aralık ayında ortaya çıkacak ve biz de değerlendirmeleri daha detaylı öğrenebileceğiz. Performans farkının nasıl olacağını tanıtımdan sonra resmi olarak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler