Çarşamba, Nisan 24, 2024

En Çok Aranan 10 Oyun Açıklandı – Haziran 2016

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet kullanıcıları ve oyun severler bu yıl en çok aranan oyunlar listesini epey bir değiştirdi. Çoğu E3 etkinliğinde duyurulan oyunlardan oluşan liste arasında yapılan analizlerde ilk sırayı FIFA 17 çekerken, peşinden 1.Dünya Savaşı‘nı konu almış Battlefield geldi. Diğer en çok aranan oyunlar listesinin detayları haberimizde.

En Çok Hangi Oyunları Aradık ?

Türkiye üzerinde en çok aranan oyunlar araştırıldı ve ortaya değişik tablolar çıktı. İlk olarak 2016 yılı içerisinde E3 etkinliğinde duyurulan oyunlar arasında yapılan analizlerde FIFA 17 ilk sırada yer alıyor. Malumunuz oyun dünyası 14 ve 16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen E3 oyun fuarında kitlenmişti. Dünyanın köklü en iyi firmaları geliştirmiş oldukları oyunlar ile gövde gösterisi yaparken, Türkiye’de de en çok aranan oyunların listesi paylaşıldı.

İlk sırada yeni grafik motoru ve hikaye modu ile oyun severleri derinden etkileyen FIFA 17‘nin hemen arkasından 1.Dünya Savaşı konulu ve Osman Devleti’nin de oynanabilir olduğu Battlefield 1 geldi. Ayrıca E3 etkinliğinde sonradan duyurulmasına rağmen kısa sürede basamakları hızla tırmanan yeni God of War üçüncü oldu.

Fifa-17
İşte Türkiye’de yapılan analizlere göre en çok aranan 10 oyun:

❱ FIFA 17

❱ Battlefield 1

❱ God of War

❱ Watch Dogs 2

❱ For Honor

❱ Resident Evil 7

❱ Death Stranding

❱ Injustice 2

❱ Days Gone

❱ Tekken 7

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler