Perşembe, Nisan 25, 2024

Energizer’ın 18.000mAh Kapasiteli Bataryaya Sahip Akıllı Telefonu Power Max P18K Pop Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD merkezli bir pil markası olan Energizer, yeni akıllı telefonunu İspanya’da şu anda düzenlenmekte olan Mobil Dünya Kongresi ile beraber tanıttı. Tam 18.00mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapan akıllı telefon amiral gemileri arasında en kalın gövdeye sahip akıllı telefon olma özelliğini taşıyor.

Energizer Power Max P18K Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Energizer’in yeni akıllı telefonu Powe Max P18K, üzerinde 2340×1080 piksel çözünürlük sunan 6.2 inç büyüklüğünde bir ekranı barındırıyor.

Gücünü Helio P70 yonga setinden alan akıllı telefona 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Bu depolama alanını arttırmak isteyen kullanıcılar MicroSD kart desteği sayesinde bunu gerçekleştirebilecekler.

Cihazın kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP+ 5MP+ 2MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuna ve ön tarafında kızaklı bir mekanizmaya sahip 16MP+2MP çözünürlüğünde çift kamerası kurulumu olduğu görülen akıllı telefon şarj soketi olarak ise USB Type-C bağlantı noktasını barındırıyor.

DzXoRU0UwAAfaet

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber gelecek olan akıllı telefonun fiyatı şirket tarafından 600 Euro olarak belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler