Perşembe, Nisan 25, 2024

General Mobile GM 9 Plus Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde General Mobile, GM 9 Pro’nun daha uygun fiyatlı versiyonu olan GM 9 Plus telefonu tanıttı.

Android One programında bulunan General Mobile GM 9 Plus, GM 9 Pro’ya göre daha büyük ekrana sahip. GM 9 Pro’dan farklı olarak GM 9 Plus telefonda MediaTek tarafından üretilen yonga seti kullanılmış. Alüminyum kasa ile birlikte oldukça şık görünen telefonun malzeme kalitesi gayet güzel.

General Mobile GM 9 Plus Telefonun Teknik Özellikleri

6.22 inç boyutundaki panel 1080 x 2340 çözünürlüğünde ve 405 ppi değerine sahip. GM 9 Pro’dan farklı olarak 19:9 çentikli ekranla gelen telefonun ekran/kasa oranı %81.

Cihaz gücünü MediaTek tarafından üretilen 8 çekirdekli Helio P60 Yonga setinden alıyor. 12 nm fabrikasyon sürecinde üretilen bu yonga setinin içerisinde Mali-G72 MP3 grafik birimi bulunuyor. Cihazda 3 GB bellek ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Depolama alanı yetersiz gelirse 256 GB’a kadar hafıza kartı desteği bulunuyor.

General Mobile GM 9 Plus Tanıtıldı 2 PCH

Cihazın arka tarafında 12 MP çözünürlüğünde f/1.7 diyafram açıklığına sahip birincil kamera ve 5 MP derinlik algılayıcı kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip tek kamera bulunuyor.

Cihazda bulunan 3450 mAh boyutunda batarya GM Turbo Charge teknolojisi ile birlikte hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. Cihazın alt tarafında USB 2.0 Type-C portu ve üst tarafta 3.5 mm kulaklık çıkışı bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie ile birlikte çıkan telefonda Google işbirliği ile geliştirilmiş artırılmış gerçeklik özelliğini barındırıyor. Ayrıca WiFi 802.11 b/g/n/ac 2.4/5 GHz desteği de bulunuyor.

Altın, gümüş ve uzay grisi renk seçeneğiyle gelen telefonun fiyatı henüz açıklanmadı.

Sizce General Mobile GM 9 Plus telefonun fiyatı ne kadar olmalı? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler