Salı, Nisan 16, 2024

Energizer’ın Yeni Akıllı Telefonu Power Max P18K Pop, Tam 18.000mAh Kapasiteli Bir Batarya İle Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD merkezli bir pil markası olan Energizer, yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. 25 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi ile tanıtılacak ürünün teknik özellikleri bugün ortaya çıktı. Tam 18.00mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak telefonun ön tarafında ise açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip çift ön kamera bulunacak.

Energizer Power Max P18K Pop Teknik Özellikleri

6.2 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekrana sahip olacak akıllı telefon gücünü MediaTek’in yonga seti Heilio P70’den alıyor. 6GB RAM kapasitesine ve 128GB dahili depolama alanına sahip akıllı telefonun depolama alanını arttırmak isteyen kullanıcılar MicroSD kart desteği sayesinde bunu gerçekleştirebilecekler.

Cihazın kamera kısmına bakıldığında arka tarafında 12MP + 5MP + 2MP çözünürlüğe sahip üçlü kamera kurulumu olduğu görülüyor. Ön tarafında ise dikkat çeken tasarımı ile cihaz açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip 16MP + 2MP çözünürlüğe sahip çift kamera kurulumuna sahip olacak.

E7ouWVkagQM

Kutusundan Android’in en son sürümü olan 9.0 Pie işletim sistemi ile gelecek olan akıllı telefon şarj soketi olarak USB – C bağlantısını barındırıyor.

25 Şubat’ta düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile tanıtılacak olan Power Max P18K Pop, Haziran ayında satışa hazır olacak. Akıllı telefonun fiyatlandırmasına bakıldığında ise şu anlık belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler