Salı, Nisan 23, 2024

Epic Games, 15 Oyunu Ücretsiz Yapmaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tek başına Epic Games’i takip etmek, zengin bir oyun kütüphanesine sahip olmak için yeterli olmaya başladı. Bizi takip edenler mutlaka haberlerimizde denk gelmiştir ki platform her hafta ücretsiz oyunlar veriyor. Sadece haftalık oyunlarla kalmayan platform, zaman zaman farklı kampanyalarla da gündeme gelmekte. Şimdi de Epic Games 15 oyunu ücretsiz yapmaya hazırlanıyor.

Tüm oyunlar ortaya çıkmadı ama konu hakkında bazı bilgiler çoktan gözüktü. Peki Epic Games’in kampanyasında neler göreceğiz? Detaylar neler olacak?

Epic Games 15 Oyunu Ücretsiz Yapıyor! Her Gün 1 Oyun Olacak

Aslında benzer bir etkinlik görmüştük. Geçtiğimiz yıl, yeni yıla özel olarak yine her gün oyun verilen bir kampanya yapılmıştı. 15 gün boyunca, her gün ücretsiz oyun şeklinde karşımıza çıkan kampanyada, her gün yeni bir oyun gördük.

Epic Games 15 oyun ücretsiz

Henüz resmi bir açıklama olmadığı için sızıntılar diyeceğim ama sızıntılara göre bu sene de aynı şekilde her gün 1 oyun verilecek. 15 gün boyunca toplamda 15 ücretsiz oyunun sunulduğunu göreceğiz.

Kaçırmayın: Steam The Game Awards 2021 İndirimi

Etkinliğin 16 Aralık itibariyle başlayacağı ve yeni yıla kadar her gün 1 oyun görmeye devam edeceğimiz söyleniyor. Ama baştan belirttiğim gibi şu an hangi oyunlar verilecek net değil.

Epic Games 15 oyun ücretsiz

Sadece ilk ücretsiz oyunun Shenmue III olacağı belirtilmekte. 2019 yılında çıkmış iddialı bir aksiyon oyunu olan Shenmue III gerçekten ilk oyun ise o zaman listede iddialı oyunlarla karşılaşacağız demektir. A++ yapımlar gelir mi ya da GTA 5’in ücretsiz verilmesi gibi çok ilgi çekecek kampanyalar olur mu bilemiyoruz.

Epic Games’in 15 gün boyunca her gün 1 oyun ücretsiz kampanyası konusunda detaylar belli olduğu zaman, bilgi vermeye devam edeceğiz. Özellikle oyunların açıklanmasını bekliyoruz. Oyunlar açıklandıkça, sitemizde biz de paylaşacağız. Takipte kalmanızı öneririm.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler