Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games 2024 Yılında Çıkacak Oyunu Ücretsiz Dağıttı Ama…

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dijital oyun satış mağazalarından birisi olan ve oldukça kullanılan Epic Games Store, dün yanlışlıkla iddialı bir oyunu ücretsiz olarak verdi. Firmanın ücretsiz hale getirdiği yapım Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu oldu. Oyuna kullanıcılar hiçbir ücret ödemeden sahip oldular. Fakat tabii ki bu hata uzun sürmedi. Zira Epic Games hatayı erken fark etti.

s 7e23bae0198fa0cf4b257e80abdfac17b8739002 1

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Sucidide Squad: Kill The Justice League aksiyon ve macera oyunu henüz daha piyasaya sürülmedi. 2024 yılının Şubat ayında piyasaya sürülecek olan oyunun Steam platformu üzerinde 70$ dolarlık fiyatı ile ön satışları bulunmakta. Epic Games Store tarafından ansızın ücretsiz satışa çıkması oldukça şaşırttı.

suicidesquad 1

Ancak belirttiğimiz gibi oyuncuların mutluluğu pek fazla sürmedi eklenen kütüphanelerden oyun kaldırıldı. Kaldırılması durumunda epey bir tepkiye maruz kaldı. Daha önceden de bu tarz bir olay ile gündeme gelen Epic Games kütüphaneden oyunları kaldırmıştı. Bu konu hakkında Resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler