Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Epic Games Günün Ücretsiz Oyunu Neon Abyss

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in yılbaşı etkinliğini daha önce duyurmuştuk. Etkinlik kapsamında hediye olarak verilen oyundan da söz etmiştik. Şimdi geldi sıra ikinci oyunumuza. Bu kez günün ücretsiz oyunu Neon Abyss olarak karşımıza çıktı.

İsmini daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama bugün verilen oyun çok tanınan bir yapım değil. Bu kez karşımıza çıkan yapım, daha çok 2B oyun severlere hitap eden bir yapım oldu. Hemen ücretsiz oyun detaylarına ve sistem gereksinimlerine geçiyorum. Neymiş bir anlayalım.

Neon Abyss Nasıl Bir Oyun?

Hikaye gereğince Hades tarafından Abyss adı verilen bölüme sızmak için oluşturulmuş olan Grim Squad takımının bir oyuncusu oluyoruz. Yeni tanrıları yenmek oyunun ana amacı. Ama öyle çok detaylı bir işleniş yok. Bir platform oyunundan söz ediyoruz.

Kaçırmayın: Epic Games Store Yılbaşı Etkinliğini Duyurdu

2 boyutlu oyuncu çeşitli nesneler ve zindanlar var. Farklı rakiplere karşı ateş ede ede ilerliyorsunuz anlayacağınız. 🙂 Eğlenceli gelebilecek bir platform oyunu diyelim. Ama belirteyim benim Epic Games yılbaşı etkinliğinden beklediğim çok daha fazlası. A++ oyunları görmek istiyoruz. Neyse daha zaman var.

Neon Abyss Sistem Gereksinimleri Nasıl?

Hemen oyunu indirmek isteyenler için sistem gereksinimlerini de paylaşmak istiyorum. Her cihazda açılacak oyunlardan biri olsa da bir sistem gereksinimlerine de bakalım.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320
  • Ekran Kartı: GeForce 7600 GS 512 MB
  • RAM: 2 GB RAM
  • Depolama Alanı: 1 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel i3 2100 veta AMD A8-5600k
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570 veya NVIDIA Geforce GTX 630
  • RAM: 4 GB RAM
  • Depolama: 1 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Neon Abyss

Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunun ücretsiz ürün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun ne zamana kadar ücretsiz diye soracak olursanız yine günlük bir kampanya olduğunu hatırlatmak isterim. 18 Aralık saat 19:00’a kadar oyunun ücretsiz olduğunu göreceğiz.

Sonrasında yeni bir oyun ücretsiz olarak verilecek. Dileriz bu sefer daha iddialı bir oyun gelir. Yarın gelecek oyunu da yine sizlerle paylaşıyor olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler