Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games Store Yılbaşı Etkinliğini Duyurdu! Her Gün Bir Oyun Hediye

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Store için yakın zamanda bir iddia ortaya atılmıştı. İddialara göre popüler oyun platformu, geçen sene olduğu gibi bu sene de her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak sunacaktı. Söylenen oldu ve Epic Games yılbaşı indirimleri ile beraber her gün bir ücretsiz oyun kampanyasını duyurdu.

İlk günün ücretsiz oyunu da açıklandı. Tıpkı sızıntılarda olduğu gibi verilecek olan ücretsiz oyun da değişmedi.

Epic Games Store Yılbaşı Etkinliği ve İlk Günün Ücretsiz Oyunu

Platformun yılbaşı etkinliğinin duyurulmasının ardından bugün Shenmue 3 oyunu ücretsiz hale getirildi.

Epic Games hesabı olan kullanıcılar 17 Aralık saat 19:00’a kadar oyunu ücretsiz olarak alabilecekler. Oyunun ücretsiz olarak kütüphaneye eklenmesi yeterli. Artık oyun sizin olacak.

Kaçırmayın: Assassin’s Creed Odyssey Kısa Süreliğine Ücretsiz

Bundan sonra ek bir ödeme ya da satın alma işlemi yapmanıza gerek yok. Bir sonraki oyun ise yarın açıklanacak. Yarın yine aynı saate günün ücretsiz oyunlarının sunulduğunu göreceğiz. Biz de sitemizde yeni açıklanan oyunlara yer vereceğiz.

Epic Games Store

Başta söylediğimiz gibi Epic Games Store yılbaşı etkinliğinde sadece yeni ücretsiz oyunun haberi verilmedi. 6 Ocak tarihine kadar platformda %75’e varan oranlarda oyun indirimlerinin olacağı da açıklandı.

Yakın zamanda indirimlerde alınabilecek en iyi oyunları listelediğimiz bir listeye de yer vereceğiz. Şimdilik merak edenler ve oyunu almak isteyenler için günün ücretsiz oyununun linkini buraya ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler