Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games Mega İndirim Mayıs 2022 Kampanyası Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Mega İndirim Mayıs 2022 kampanyası, geçtiğimiz gün itibariyle başladı. Zaten bir yandan ücretsiz oyunlar vermeye devam eden Epic Games, bir yandan da tüm oyunlarda indirim başlatmış oldu.

Üstelik yine bir sürpriz olduğunu da eklemek isterim. Şöyle ki oyun indirimleri dışında kullanıcılar, belli bir miktar ek indirim sağlayacak olan kupona da sahip olacaklar. E tabii ki öyle üstün körü anlatmak olmaz. Hadi detaylara geçelim.

Epic Mega İndirim Mayıs 2022 Kampanyası için Tüm Detaylar

İndirimlerde birçok oyunun %75 oranına kadar fiyatının düştüğünü görüyoruz. 19 Mayıs 2022 tarihinde başlayan indirim etkinliği, neredeyse 1 ay sürecek. 16 Haziran 2022 Türkiye Saati ile 18:00’da etkinlik son bulacak ve oyun indirimleri iptal olacak.

Epic Games Mega İndirim Mayıs 2022

Bu süreç içerisinde Epic Games, kullanıcılara ek olarak %25 indirim sağlayan Epic Kupon verecek. Kupon tek sefer kullanılabilecek ve kullanıcıların kuponu kullanabilmesi için sepetlerinde en az 199,99 TL değerinde oyun bulunması gerekecek.

Kaçırmayın: ETS 2 Fiyatları Uçuşa Geçti

Geçen sefer yapılan indirim kampanyasında 150-160 TL’lik indirim kuponları sunulduğunu görmüştük ama görünen o ki bu kez durum farklı. Bu kez firma %25 oranında ek indirim ile kupon olayını tamamlamış.

Epic Games Mega İndirim Mayıs 2022

İndirim süreci içerisinde oyunculara özel oyun içerikleri konusunda da sürprizler yapılacak. Paketlerde indirimler, belli ünlü oyunlarda ek içerikler için indirimler gibi kampanyalar da göreceğiz.

Şimdilik Epic Mega İndirim Mayıs 2022 kampanyası detayları bu şekilde. İndirim dönemi içerisinde farklı bir haber gelir ya da yeni bir sürpriz yapılırsa yine paylaşacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler