Çarşamba, Nisan 24, 2024

Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Müjdesini Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’i durdurana aşk olsun. Yakın zamanda Control oyununu ücretsiz sunan platform, hemen arkasından bir sürpriz daha yaptı. Bu sefer Discord Nitro ücretsiz hale getirildi.

Belli bir süre ücretsiz kullanım imkanı sunacak olan kampanya ile Discord’un ayrıcalıklı üyelik sistemi olan Nitro’dan yararlanabileceksiniz. Tabii ki kampanya kadar kampanyanın şartları da önemli. O zaman geçelim şartlara.

Kaçırmayın: Epic Games, 159 TL’lik Control Oyununu Ücretsiz Yaptı

Epic Games Discord Nitro üyeliği için şartlar ve süre durumu

Önce kampanyadan bir bahsedelim. Epic Games’in duyurusuna göre, Nitro’yu 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Profili kişiselleştirme, benzersiz emojiler, HD ekran paylaşımları gibi ayrıcalıklardan 3 ay boyunca sınırsız olarak yararlanmış olacaksınız. Bu tekliften yararlanmak isteyen kullanıcıların ise daha önce Nitro üyeliğinin olmaması gerekiyor.

İlk kez üyelik alacak olan kişiler için geçerli olan bir kampanya. İlk kez üye olacak olan kişilere 3 ay boyunca ücretsiz üyelik verilecek ama sonrasında devam etmek adına 9.99 dolar gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Aylık ödeme miktarı olan 9.99 doları ödemek istemezseniz, üyelikten ayrılabilirsiniz.

Discord Nitro

Sınırlı bir süre için ücretsiz olarak kullanım sunacak bu avantajlı teklifin son geçerlilik tarihi ise 24 Haziran 2021 saat 18:00 olarak açıklandı. 3 aylık ücretsiz kullanım isteyenler bu süre içerisinde üye olmak zorundalar ve dediğimiz gibi bu ilk üyelik olmak zorunda.

Epic Games’in ücretsiz Discord Nitro teklifini incelemek isterseniz, buraya bir link bırakıyorum. Ürün sayfasına giderek hem burada teklifi değerlendirebilir hem de detayları görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler