Perşembe, Nisan 25, 2024

Erteleme Alan Diğer Bir Oyunda MXGP 2020 Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler MXGP motokros oyunları serisinin yapımcıları Milestone, yeni bir MXGP 2020 çıkış tarihi programının ertelendiğini duyurdu.

Oyun güncel olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Aralık’ta PlayStation 5 içinse 14 Ocak’ta çıkış yapacak.

1603934620 MXGP 2020 slight postponement for the release of Milestones racing

mxgp 2020 release date changes current next gen

Milestone, oyunun mevcut ve yeni nesil versiyonlarını biraz geri çekti. Mevcut nesil oyun, başlangıçta planlanandan bir hafta sonra gelecek. Ancak motokros hayranlarının oyunu yeni nesil bir konsolda deneyimlemek için biraz daha beklemesi gerekecek.

Orijinal olarak mevcut Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One ve Windows PC’ler için MXGP 2020 çıkış tarihi 10 Aralık 2020 idi. Bu tarih şu anda 16 Aralık 2020. Ancak, yeni nesil oyun 2021’e kadar mevcut olmayacak.

Milestone’da, “güvenli bir şekilde çalışıyoruz ve pazardaki Motocross franchise’ımızın bir sonraki taksiti olan MXGP 2020’yi teslim etmeye kararlıyız. Ancak, hepimizin karşılaştığı benzersiz durum nedeniyle, ürün sürüm planında bize izin verecek bazı değişiklikler var. tüm platformlarda topluluğumuz için en iyi oyun deneyimini sunmak.” dedi.

Daha önce Super Mega Beyzbol 3 gibi diğer oyun programlarının biraz geciktiğini görmüştük. Bu, salgın sırasında şirketler en yeni ürünleri yaratmak için uzaktan çalıştıklarından beklenmelidir. Yeni nesil konsolların gelişi, piyasaya sürüldüğünde mümkün olan en iyi ürünü sunmada bazı zorluklar da ekledi.

Duyuru fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler