Cumartesi, Nisan 20, 2024

Silkroad Online Türkiye, 6 Kasım’da Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en fazlaca oynanan MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Rol Yapma Oyunu) oyunları içinde yer almakta olan Silkroad Online oyununun resmi Türkiye sunucuları 6 Kasım Cuma günü açılıyor. 

İsminden de anlaşılacağı suretiyle ipek yolunun efsanelerle dolu tarihinden esinlenilerek hazırlanan oyun ile ipek yolundaki tecim ve savaşlara aynı hikayede değinilecek. 

Yıllardır Türk oyuncular tarafınca fazlaca sevilen ve en fazlaca oynanan oyunlar içinde yer edinen Silkroad Online, Joymax Co Ltd ile Türk oyun ve bilişim şirketi GameGami Bilişim A.Ş. içinde meydana getirilen kontrat ile 6 Kasım Cuma günü Saat 20:00 itibari ile Türkiye’de açılıyor. 

Türk oyunculara hususi olarak Türkçe dil desteğinin olması ile oyuna Türk oyuncular tarafından büyük bir ilgi ve alaka beklenmekte. Silkroad Online oyun severleri tarafınca büyük sevinç ve heyecanla beklenen oyunun açılışı 6 Kasım günü gerçekleştirilecek ve binlerce oyuncunun heyecanla beklediği oyun serüveni başlayacak. 

basin bulteni2
Silkroad Online Türkiye, 6 Kasım'da Başlıyor! 2

Türk menşeili oyun ve bilişim şirketi GameGami senelerdir oyun sektöründe bir fazlaca başarılı projelere imzasını atmayı başardı. Oyuncular tarafınca fazlaca sevilen onlarca oyun yapımına imza atan GameGami şirketi, bu tecrübesini Silkroad Online ile Türk oyuncularına aktaracak. Tamamen oyuncuların istekleri ve önerileri doğrultusunda hazırlanan oyun yapısı ile ipek yolunun efsanevi hikayesi Türk oyunculara has olarak oyunda işlenecek.

Dikkat cazibeli bir katılım payı ile kapalı ve aleni betası tamamlanan oyun toplumsal medyada fazlaca dikkat çekerken, ciddi bir katılım payı ile oyuncuların beğenisini kazandı. Üstelik “Türkiye’ye Hoş Geldin Silkroad Online” etkinliği ile oyunun açılmasını takip eden ilk 3 gün oyundan daha çok tecrübe puanı kazanmanızı sağlayacak bir faaliyet sizleri bekliyor olacak. Sizde bu macera dolu macerada yer almak istiyorsanız oyunu derhal indirebilir ,parasız biçimde 6 Kasım Cuma gününden itibaren keyifle oynayabilirsiniz.

Ücretsiz kayıt olup, indirmek için; tr.joymax.com

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler