Pazar, Mayıs 19, 2024

Euro Truck Simulator 2 Bir Kez Daha Zamlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yılların eskitemediği oyun ETS 2, sürekli güncelleme alarak canlı kalmayı başardı. Oyuna ilgi hala oldukça yüksek. Fakat bu kez oyunun ilgi odağı olmasının nedeni ne yeni bir güncelleme ne de oyuncu sayısı. Şu sıra oyuna gelen zamlar gündemde.

Aslında bir süredir yapımın fiyatının değişmeye başladığını biliyoruz ama son gelen zammın oranı biraz daha yüksek kalıyor diyebiliriz.

Euro Truck Simulator 2 Zam Sonrası Fiyatları Nasıl?

Bu son zamdan önce oyun 149 TL gibi bir fiyatla satışa sunulmuştu. Geçtiğimiz aylarda gelen zamla 149 TL olan ETS2, diğer yapımlarla karşılaştırıldığı zaman yine makul fiyat seviyelerinde kalmıştı diyebiliriz.

Bu kez gelen zamla beraber oyunun fiyatı 299 TL seviyesine çıktı. %101 oranında yapılan zam, sadece ana oyun için geçerli değil. American Truck Simulator ve DLC paketleri de zamlardan nasibini almış durumda.

Euro Truck Simulator 2

Görünen o ki oyun fiyatları bu şekilde artmaya devam edecek. Geçen haftada ünlü yapımların zamlandığını görmüştük. Steam dolar kuru değişmedi ama böyle giderse dolar kuru değişmeden oyunların fiyatlarının güncellendiğini göreceğiz. Bakalım bir sonraki zam haberi hangi yapımdan geliyor olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler