Perşembe, Nisan 25, 2024

Facebook Eski Gönderileri Silmeyi Kolaylaştırıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook bugün itibari ile eski gönderilerinizi kolayca arşivlemenize veya tamamen silmenize yardımcı olacak “Etkinliği Yönet” isimli yeni bir özelliği kullanıcılara duyurdu. Yıllar geçtikçe hepimiz birer değişime uğrarız ve zamanında yazdığımız bazı gönderiler bizi utandırır bu nedenle geçmişte paylaştığımız bazı şeyleri günümüzdeki halimizi yansıtmaz ve bundan rahatsızlık duyarız. Bu yeni özellik sayesinde artık Facebook’ta görünmesini istemediğiniz ancak yine de kendiniz için bir anı olarak eski gönderilerinizi saklayabileceğiniz arşivleme özelliği mevcut durumda.

Artık istemediğiniz gönderilerinizi Facebook’tan tamamen silmek için “Etkinliği Yönet” özelliğini kullanabilirsiniz. Silmek istediğiniz eski gönderiler manuel olarak tamamen silmediğiniz ya da kararınızdan geri dönüp profilinizde gözükmesini istemediğiniz sürece 30 gün boyunca çöp kutusuna bekleyecek ve 30 günü geçtikten sonra sistem tarafından otomatik olarak silinecek.

Facebook Tasarımını Tamamen Yeniledi 2.1 PCH
Facebook Eski Gönderileri Silmeyi Kolaylaştırıyor 2

Ayrıca, Etkinliği Yönet, gönderilerinizi toplu olarak görüntülemenize ve yönetmenize olanak tanır. Ayrıca, aradığınız içeriği sıralamak ve bulmak için filtreleri de kullanabilirsiniz.

Etkinliği Yönet Nasıl Kullanılır?

Facebook’un tüm gönderilerinizi yönetmeniz konusunda sizlere kolaylık sağlayan yeni özelliği “Etkinliği Yönet” şuanlık sadece mobil uygulamalar aracılığı ile kullanılabilir durumda ve yakın zamanda hem masaüstü hemde Facebook Lite sürümlerine yapılacak güncelleme ile kullanılabilir olacak.

Facebook’un “Etkinliği Yönet” özelliğini tanıtan videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler