Cumartesi, Nisan 20, 2024

Facebook Messenger, Instagram’a Entegre Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram ve WhatsApp’ı satın alan Facebook‘un, bu kadar çok sahip olduğu mesajlaşma servislerini tek bir çatı altında toplama isteği yalan değil. Şirket tüm mesajlaşmaları tek bir yerden yapılmasını istiyor.

Şirket bir süredir bu hedef doğrultusunda çalışmaları sürdürüyor ve son sızıntılar bize Facebook’un yürütmekte olduğu çalışmalardan nasıl bir sonuç çıkacağını az çok gösteriyor.

Alessandro Paluzzi beyciğime göre Instagram ve Facebook Messenger entegrasyonu tamamlanmadan önce gizlilik ilkelerinin nasıl olacağı tasarlanıyor.

Paluzzi tarafından Twitter’da paylaşılan ekran görüntülerinde “Your Privacy” sekmesinin entegrasyon geldiği zaman nasıl görüneceği ve hangi ilkeleri içereceğini gösteriyor.

Eğer ki şirket entegrasyonu tamamlar ise artık Facebook Messenger’a gelen mesajların bildirimlerini Facebook hesabınıza bağlı olan Instagram hesabında bildirim olarak görebileceksiniz.

Facebook‘un bu entegrasyonu ne zaman gerçekleştireceğine dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Peki sizler Facebook Messenger & Instagram entegrasyonu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler