Salı, Ekim 22, 2024

Fiat, Gri Renge Veda Etti! Peki Neden?

Ülkemizde en popüler araç markalarından biri olan Fiat, şu sıralar otomobilleri için aldığı yeni kararlar ile gündemde. Markanın yeni stratejisi gereği son aldığı karar ise gri renk seçeneğini envanterden çıkarmak oldu. İtalyan üretici bundan sonraki süreçte gri renkli araç satışı yapmayacak.

Peki marka neden böyle bir tercih yaptı? Yapılan açıklamalara ve detaylara bir bakalım.

Fiat Gri Renk Seçeneğine Veda Etti

Fiat CEO’su ve Stellantis pazarlama direktörü olarak görev yapan Olivier Francois, konu hakkında yaptığı açıklamada bundan sonra markanın neşe ve iyimserlik markası olarak liderliğini pekiştirmeye çalışacağını duyurdu.

BENZER:  Sonunda Geliyor: Tiggo 4 Pro Satış Tarihi Ortaya Çıktı

Bundan sonraki süreçte de bu algıyla beraber gri renk seçeneğinin envanterden çıkarılacağı belirtildi. Mevcut satışta olan modeller için bu durum geçerli olmayacak. Yani mevcut modellerde gri renk seçeneğini görmeye devam edeceğiz.

YouTube video

Kararın uygulanacağı ilk araç ise Fiat 600e olacak. Temmuz ayının başında tanıtılacak olan yeni aracın renk paletinde gri renk seçeneğinin olmayacağı belirtildi. Bundan sonraki araçlarda da gri renk seçeneği karşımıza çıkmayacak.

Marka ilerleyen dönemlerde bu kararını değiştirmeyecek gibi duruyor. Benzer algı ile markanın benzer adımlar da attığını görebiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler