Cuma, Mart 29, 2024

FIFA 17’de Bir İlk: Sinematik Senaryo Modu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmış olduğumuz FIFA 17‘nin merakla beklenen çıkış tarihi ve videoları oyun severler ile paylaşıldı. Bu sene de PES mi yoksa FIFA mı sorularının havada uçuşacağı günleri merakla beklerken, yapımcısı Electronic Arts, FIFA 17 için bir ilke imza atarak sinematik türde senaryo modunu yayınladı.

Fifa 17 Senaryo Modunda Bizleri Neler Bekliyor ?

Aşağıdaki videoyu izlerken daha net anlayabileceğiniz sinematik tarzdaki Fifa 17 senaryo modu futbol tutkunlarını baştan çıkartacak diyebilirim. Yayınlanan senaryo modu videosunda “The Journey (Yolculuk)” konusu ele alınıyor. Oyun içerisinde oyuncular diledikleri Premier Lig klübünü tercih ederek bu lig üzerinde yeteneklerini sergilemeye başlıyorlar. Ardından yükselmeye başlayan Alex Hunter‘ı kontrol edebileceğiniz The Journey modu devreye giriyor ve gerçek teknik direktörler, futbol yaşantısına başladığınız anlar, dünyanın en iyi oyuncuları, ilk attığınız golün heyecanı ve daha pek çok detay sinematik olarak senaryo modunda karşımıza çıkıyor.

fifa-17-video
Frostbite oyun motoru ile geliştirilen FIFA 17‘nin senaryo modunu açıkçası biz çok beğendik. 2016 yılında yeni çıkacak olan oyunlar sanırım efsane bir yıl geçirmemizi sağlayacak. Ayrıca FIFA 17‘de de yeni atak teknikleri ve pas organizasyonları da bulunuyor. 27 Eylül tarihinde Kuzey Amerika ardından 29 Eylül’de tüm Avrupa’da satışa çıkacak olan FIFA 17, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 versiyonları ile karşımıza çıkacak. Türkçe alt yazı ile hazırlanan FIFA 17 senaryo modunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

 

Ayrıca FIFA 17 için yayınlanan hikaye modunda farklı bir video daha bizleri bekliyor. Bu videoda ise antremanları nasıl yapabileceğimiz, nelere dikkat etmemiz gerektiği, nasıl çalışmamız gerektiği ve daha pek çok detaya yer verilmiş. O videoyu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Hocam var ya tahmin etmiştim ya sinematik ya da açık dünya olacağı sinematik oldu hadi hayırlısı olsun. Not: bu arada fragman futbol değişiyor demişti değişti gerçekten, Fifa 17 almak için geçerli bir neden daha size..

    • aynen katılıyorum seneye veya 2020 yılında filan açık dünya yapmaları baya hoş olur inşALLAh, onu da yaparlar yakın zamanda uğraş gerektirir ama olusun artık bundan böyle PES diye bir şey kalmaz 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler