Salı, Mayıs 14, 2024

FIFA 23 Ücretsiz Oluyor! Bu Kez Kalıcı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games’in en popüler oyunlarından biri olan FIFA serisi, bu yıl itibariyle son buluyor. Serinin son oyunu FIFA 23 olacak ve sonrasında yapımın adı değişecek. Haliyle FIFA adıyla gelen son EA oyununa ilgi de büyük. Daha önce firmanın bu ilgiye yanıt vermek adına oyunu birkaç kez indirime soktuğunu da gördük. Hatta zaman zaman ücretsiz deneme süreleri bile sunuldu. Bu kez ise durum biraz daha farklı. Zira bu kez FIFA 23 ücretsiz oluyor.

Evet oyunu ücretsiz olarak almak mümkün olacak ama bunun için de şartlar var. Yine herkesin oyuna ulaşması gibi bir durum yok.

FIFA 23, Xbox Games Pass ve EA Play Aboneleri için Ücretsiz Oluyor

EA tarafından yapılan son açıklamaya göre oyun 16 Mayıs tarihinden sonra Xbox Game Pass ve EA Play servislerine eklenecek. Game Pass aboneleri hem PC için hem de konsol için oyuna ücretsiz olarak erişmiş olacaklar.

Aslında bakarsanız oyunun Game Pass ve EA Play servisleri için sunulacağı tahmin ediliyordu. Fakat yaz aylarına doğru böyle bir adım geleceği söyleniyordu. Görünen o ki EA bu konuda biraz daha erken davranmış oldu. 16 Mayıs sonrasında iki servisin aboneleri de oyuna erişebilecek.

FIFA 23 ücretsiz

Game Pass ve EA Play abonesi olmayanlar için de indirimlerin beklenebileceğini belirtelim. Zira genelde oyunlar bu servislere girdiği zaman, satış fiyatlarında ciddi indirimler oluyor ya da ek ücretsiz oyun kampanyalarına dahil edilebiliyor. Kim bilir belki ilerde Epic Games’in FIFA 23 hediye ettiğini de görürüz. 😊

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

58 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler