Cuma, Nisan 26, 2024

Final Fantasy 14: Endwalker 7 Aralık’a Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix, Final Fantasy 14 genişlemesi Final Fantasy 14: Endwalker için bir gecikme duyurdu.

Başlangıçta 23 Kasım’da piyasaya sürülmesi planlanan genişleme, bunun yerine 7 Aralık’ta yayınlanacak ve 3 Aralık’ta erken erişim başlayacak.

373976724

Yoshida gecikme için özür diledi ve Endwalker ilk büyük destanı tamamladığı için ekibin işleri öngörülen sınıra kadar zorlaması gerektiğini hissettiğini söyledi.

“Sonuç olarak, en küçük nüanslara uyum sağlamaya ve yazımızın, orijinal Final Fantasy 14’ten bu yana geçen 11 yılı kapsayan geniş ve karmaşık hikayenin en ince noktalarını bile kapsamasını sağlamaya kararlı bir şekilde karar verdik. Endwalker‘daki maceralarının tadını çıkar.” dedi Yoshida. “Maalesef bunun sonucunda, ek iyileştirmeler için harcanan bu süre nedeniyle nihai kalite güvence kontrolleri için gereken süreyi kısalttığımız bir duruma düştük.

“Bu oranda, kalitenin bir biçimi olarak istikrarı sağlamadan çıkış tarihine ulaşma riskimiz daha büyüktü. Bu nedenle şu anda sürümü ertelemeye karar verdim.”

Gecikme çok uzun değil, sadece birkaç hafta, bu yüzden umarız bu konuda fazla canınız sıkılmaz. Square ayrıca 6.01 yamasının 21 Aralık’ta ve 6.05 yamasının 4 Ocak’ta gelmesini beklediğini duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler