Cumartesi, Nisan 20, 2024

God of War PC için Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

God of War efsanesini klavye ve mouse ile yüksek grafiklerde, bilgisayarınız üzerinden oynamak ister misiniz? O zaman yavaş yavaş hazırlanmanızı tavsiye ediyorum değerli PC Hocası takipçileri.

Öyle ki oyunun PC için çıkışına çok uzun bir süre kalmadı. Ocak 2022’de oyun satışa çıkmış olacak. Türkiye fiyatı da çoktan gözükmüş durumda. Bu süreçte ise oyun için iyi haberler de almaya devam ediyoruz. En son AMD ekran kartına sahip olan kullanıcılar için güzel bir gelişme ortaya çıktı.

Kaçırmayın: GTA Trilogy Son Görseller  

God of War PC, AMD FSR Desteği ve NVIDIA DLSS Desteğiyle Gelecek

Sony, ben böyle bir karar verdim ve oyunu PC için de sunacağım dedi. Dediği gibi NVIDIA’nın DLSS desteği vereceğini gördük. Artık çok önemli teknolojiler olarak gözüken DLSS ve FSR için ilk iyi haber gelmişti.

NVIDIA DLSS desteği tamam ama AMD FSR için de bir haber bekliyorduk. Çok beklemedik ve o haber geldi. AMD FSR desteği içerisinde God of War PC versiyonunun da yer aldığını gördük.

Yani oyun hem NVIDIA DLSS desteğine hem de AMD FSR teknolojisine sahip olacak. Oyunun PC performansı için çok güzel haberler diyebileceğimiz bu haberler PC’de God of War hayali kuranları sevindirecektir eminim.

God of War

Ama şu da var ki oyunun bir sistem gereksinimlerini de görelim. Henüz sistem gereksinimleri için kesin bir açıklama gelmedi. Bu konuda da bir açıklamalar yapılsın, sonrasında yeniden değerlendirmeye alırız.

Yüksek grafikler sunacağı için çok düşük bir sistem istemeyeceğini düşünüyorum ama yine de görelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler