Çarşamba, Nisan 24, 2024

GTA Trilogy Böyle Gözükecek! İşte Yeni Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA Trilogy – The Definitive Edition için çok az bir zamanımız kaldı. 3 gün sonra aylardır beklenen oyuna erişmiş olacağız. Yakın zamanda çıkacak oyun için daha önce sistem gereksinimleri ve fiyatları da değerlendirmiştik.

Şimdi ise oyunun yeni görselleri yayınlanmaya başladı. Rockstar Games bu görsellerle beraber hem oyunu daha çok tanıtmak hem de nasıl bir değişim olacak göstermek istiyor gibi duruyor. E hadi o zaman biz de şu yeni görsellere bir bakalım.

Kaçırmayın: GTA The Trilogy The Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

GTA Trilogy için Yayınlanan Yeni Görseller

Açıkçası ben görsellere baktığım zaman, istediğim değişiklikleri göremedim. Evet eski oyunlara göre bakacak olursak, kenar yumuşatmaları değişmiş ve çözünürlük konusunda değişimler olmuş durumda.

Hem çözünürlük konusunda hem de detaylar konusunda değişimler dikkat çekiyor ama dokulara kadar indiğimiz zaman, mucizelere yaratan bir fark görmüyoruz.

GTA Trilogy

Grafikler daha iyi ama modeller tamamen değiştirilip son seri oyunlarda yer alan yapıya taşınmış gibi bir durum yok. Tabii ki bu benim düşüncem size göre durum değişiklik gösterebilir.

Fakat şunu da unutmamak gerekiyor ki oyunun fiyatı bir hayli yüksek. Yani belli başlı alanlarda yapılan grafik iyileştirmeleri için bu fiyatları vermek çok mantıklı mı? Bambaşka bir tartışma konusu olur.

Oyun çıkış yaptığı zaman göreceğiz. Kullanıcılar bu değişimden ne kadar tatmin olmuşlar ve bu değişim satış rakamlarına nasıl yansıyacak hepsi ortaya çıkacak. Ben daha fazla uzatmadan sizi oyunun yeni görselleriyle baş başa bırakmak istiyorum. Tabii ki fikirlerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşırsanız seviniriz. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler