Cumartesi, Mayıs 11, 2024

eFootball 2022 Güncellemesine Ne Oldu? Oyunda Son Durum Ne?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir efsane vardı. PES serisi. Özellikle 2012 yılından sonra uzun bir süre FIFA serisinin gölgesinde kaldı ama yine de oyuncu kitlesi hep vardı. Fakat KONAMI geçen seneden başlamak üzere oyun için değişikliğe gitti. Yeni bir seri getirmedi. Bunun yerine mevcut olan seriyi güncelledi. Sonrasında da eFootball 2022 geldi.

PES adını da unuttuk, PES oyununun yapısını da unuttu. Öyle ki yeni oyun temelde ücretsiz olmasına karşın, hem karakter hataları hem de modelleme sorunları nedeniyle hiç beğenilmedi.

İşte bu süreçte KONAMI bir açıklama yapmış ve oyuna final sürümü getirecek olan büyük bir güncellemeden söz etmişti. V1.0.0 güncellemesi olarak gelecek güncellemeyi beklerken, bu konuda da bir kötü haber geldi.

Kaçırmayın: MSI, 12.Nesil Intel İşlemcili Gaming Desktop Modellerini Duyurdu

eFootball 2022 Güncellemesi Uzun süre Beklenecek

Oyun belki bu güncelleme ile düzelir ve PES günlerine geri döner derken, güncellemenin ertelendiğini öğrendik. Kasım ayında gelecek olan güncelleme, 2022 İlkbahar aylarına kadar ertelendi.

Bu da demek oluyor ki yapımı bu şekilde oynamaya devam etmek gerekecek. Onun dışında KONAMI bir karar daha verdi ve premium paketi için de satışlarını durdurduğunu açıkladı.

Zaten hazır olmayan bir oyun için Premium paket satışları çok anlamsız geliyor. Bu kararların ardı ardına alınması sonrasında şunu söyleyebilirim ki eFootball 2022 için daha uzun bir süreç var.

eFootball 2022

Oyunun oturması, modellerin düzeltilmesi, devamlılığın sağlanması, PES ruhunu geri kazanması ve daha birçok nokta için zaman gerekiyor. Yapım sürekli geliştirilmeye devam edecektir ama ne zaman PES hayranlarını tam olarak kendisine çekecek bir oyun haline gelir bilemiyoruz. Öyle ki rakip FIFA serisi bir hayli güçlü.

Her ne kadar isim değişiklikleri gündeme gelmiş olsa da EA Games, oyunda çok iddialı ilerlemeye devam ediyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler