Cumartesi, Nisan 27, 2024

Marvel’s Avengers’a Örümcek Adam ve Klaw Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation platformlarına özel Spider-Man, Klaw ile birlikte bu ay Marvel Avengers‘a geliyor.

30 Kasım’da 2.2 yaması, kötü adam Klaw’ı ele geçiren oyuncuları bulan dört oyunculu Discordant Sound baskınını getiriyor.

Marvels Avengers new November Content

Sonik canavar Klaw, Wakanda’yı yok etmek için Vibranium Höyüğü’ne geri döndü. Black Panther ve Avengers, başarılı olabilmesi için onu durdurmalı. PlayStation oyuncuları Spider-Man ile Spider-Man: With Great Power Hero Etkinliğini de bekleyebilirler.

Örümcek Adam‘ın hikayesini Avengers Girişimi boyunca dokunan açılabilir zorluklarla deneyimleyeceksiniz. Burada, Peter Parker ölümcül yeni bir tehdidi öğrendi ve AIM’in synthoid ordusunu durdurulamaz hale getirebilecek teknolojiyi edinmesini durdurmak için Avengers ile ortak olması gerekiyor. Parker, Bayan Marvel ve Black Widow ile geçici bir dostluk kuracak ve aynı zamanda işini tek başına yapmak yerine ekip olarak çalışmakta zorlanacak.

Baskın ve kahramanın yanı sıra güncelleme, Sevkiyatlar, güç seviyesi artışı ve donanım yükseltme dahil olmak üzere birçok yeni ve geliştirilmiş sistemi beraberinde getiriyor.

Gönderiler özelliği, kozmetik ürünleri, kaynakları ve diğer öğeleri kesinlikle oyun yoluyla kazanmak için yeni bir yol sağlar. Her Gönderinin maliyeti 500 birimdir ve yaklaşık 250 öğelik bir koleksiyondan çekilir. Ayrıca, başka herhangi bir satın alma yöntemiyle elde edilemeyen premium bir kıyafeti ödüllendirme şansı da var.

Güncelleme ile ulaşılabilecek maksimum güç seviyesi 150’den 175’e yükselecek. En iyi donanımı elde etmek için oyunun en zorlu görevini tamamlamanız gerekecek. Güncelleme ayrıca, birkaç istisna dışında, mevcut teçhizatı tüketilen öğenin daha yüksek güç seviyesine uyacak şekilde yükseltmek için daha yüksek bir güç seviyesindeki teçhizatı geri dönüştürmenize izin verir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler