Cuma, Nisan 19, 2024

FitBit Charge 5 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google bugün, daha ince ve şık tasarıma sahip, renkli dokunmatik ekranı olan ve yedi günlük kullanıma kadar pil ömrüyle yeni bir fitness takipçisi olan Fitbit Charge 5‘i resmi olarak piyasaya sürdü. Fitbit Charge 5 bileklik ayrıca daha derin içgörüler, eyleme geçirilebilir rehberlik ve 500’den fazla egzersiz, dikkat ve beslenme seansı sunacak altı aylık Fitbit Premium üyeliği ile birlikte geliyor.

FitBit Charge 5 Özellikleri neler?

  • Fitbit Charge 5, ihtiyacınız olan kolaylık özelliklerini sunar. Bir parmağınızı kaydırarak istatistiklerinizi görüntülemek, temassız ödemeler yapmak, akıllı telefonunuzdan/akıllı telefonunuza bildirim alıp/göndermekte (yalnızca Android ile hızlı yanıtlar) ve en çok görmek istediğiniz bilgileri özelleştirmek için 20 renkli saat yüzü arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Selefinden yüzde on daha ince olan Charge 5, aerodinamik bir tasarıma sahip ve üstün performans için optimize edildi ve kusursuz bir uyum için tasarlandı. Yeni AMOLED renkli ekrana sahip Charge 5, istatistiklerinizi veya egzersiz yaparken daha fazla kolaylık sağlamak için her zaman açık ekran seçeneğine sahip.
  • Fitbit Premium’un yeni Günlük Hazırlık deneyimi ile vücudunuzun bir antrenmana hazır olup olmadığını veya bunun yerine toparlanmaya öncelik vermeniz gerekip gerekmediğini anlayabilirsiniz.
  • FitBit Charge 5 ayrıca dahili GPS, 20 egzersiz modu, otomatik egzersiz tanımaya sahip.
  • Charge 5, Fitbit’in parmaklarınızdaki ter bezlerindeki küçük değişikliklerle vücudunuzun strese tepkisini ölçen bir EDA sensörünü içeren ilk izleyici ünvanına da sahip.
  • Charge 5 ile ayrıca Fitbit uygulamasında bir Stres Yönetim Puanı alabiliyorsunuz, böylece her sabah zihinsel olarak daha fazla zorluğa göğüs germeye hazır olup olmadığınızı veya yeniden şarj etmeniz gerekip gerekmediğini görebilirsiniz.
  • EKG uygulaması, daha uygun bir fiyata daha fazla kişiye kritik bir araç getiren Charge 5 ayrıca kalp atış hızınızı 7/24 izliyor ve kişisel aralıklarınızın üzerinde veya altında olduğunuzda bildirim göndererek uyarıyor ve birçok faktör kalp atış hızınızı etkileyebilirken, yüksek veya düşük kalp atış hızı tıbbi müdahale gerektiren bir kalp rahatsızlığının göstergesi olabilir.

Fitbit Charge 5, 179,95 Amerika Birleşik Devletleri Doları fiyat etiketiyle satışa çıkıyor ve şu an ön siparişlere açık.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler