Pazar, Ekim 6, 2024

Five Nights at Freddy’s: Security Breach PS5, PS4 ve PC için Geliyor

Scott Cawthon, Sony’nin PlayStation 5 gösterimi sırasında Freddy’nin sonraki Five Nights at game oyununun PS5, PS4 ve PC için duyurdu.

Başlangıçta Five Nights at Freddy’s: PizzaPlex olarak bilinen oyun artık resmi olarak Five Nights at Freddy’s: Security Breach olarak biliniyor.

81afd947 f466 40c7 b21c 5cf8b5b75376 - PC Hocası

maxresdefault 1 4 - PC Hocası

Ürkütücü, sinematik bir fragman ilk yeni nesil Five Nights at Freddy’s‘ı ortaya çıkardı. Ayrıntılar az olsa da bu, Freddy’nin başlığındaki Five Nights‘ın gördüğü en iyi oyun olabilir. PS5‘te ne tür korkular yaratılabileceğini göreceğiz.

BENZER:  Xbox'a da Bahar Geldi, Oyunlarda %85'e Varan İndirim!

Ne yazık ki çıkış tarihi henüz netleşmedi. Oyun gerçek zamanlı ışın izleme (RTX) grafiklerine, 3D ses ve SSD gibi yeni neslin meyvelerinden faydalanacak.

Fragman video

YouTube video
silkroadgaminggentr

Yorumlar

37 YORUMLAR

  1. Ben Bu oyunu bekliyorrum ilk defa RTX (ışık sensörlü)Li Bir Oyun Olucak Bence 1.Şahıs Olmalı
    Bu Arada ANAN Adlı Kişi Senin Ben AMK

  2. evet yaaaa bıkkkkktıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm2019 dan beri bekliyom 2yıl bekliyom bııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkttttttttttttttttttttttıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler