Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fiyat Performans Samsung Galaxy M55 için Özellikler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonlarına odaklanmış durumdayız. Galaxy AI isimlendirmesine sahip olacak akıllı telefonlar sadece 3 gün sonra tanıtıma çıkacak. Fakat markanın tek hamlesi bu olmayacak. Uygun fiyatlı, fiyat performans hedefli akıllı telefon serileri de genişlemeye devam ediyor. Samsung Galaxy M55 yenilenen modellerin sonuncusu olacak.

Samsung Galaxy M55 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Markanın en çok satan akıllı telefonlarından biri olan M54 serisinin devamı niteliğinde olacak yeni akıllı telefon, orta sınıf bir cihaz olarak gelecek.

Sızan özellikler de beklentilerimizi destekledi. Zira yeni sızıntıya göre telefonda Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi yer alacak. Yeni mobil işlemci, Samsung’un orta segment akıllı telefonları için de önemli olacak.

Samsung’un bu tip modellerde daha çok Exynos işlemcilerini kullandığını biliyoruz. M54 için de Exynos 1380 işlemcisine yer verilmişti. M55 ile bu tercihin değişmesi, bana soracak olursanız direkt olarak fiyatlara etki edecektir.

Samsung Galaxy M55

Başarılı işlemci beraberinde Adreno 644 GPU birimini de getiriyor. Bu da mobilde oyun oynamayı severler için de Samsung Galaxy M55 modelini iyi alternatiflerden biri haline getirecek. Sızıntıya göre bu seride Samsung’un RAM tercihi ise 8 GB olacak ve tek RAM seçeneği sunulacak.

Şimdilik diğer teknik özellikler için bilgi yok. Ekran, kamera ve pil özellikleri için yeni sızıntıları bekleyeceğiz.

Telefonun tanıtım tarihine gelecek olursak, bu konuda da Samsung tarafından yapılmış olan bir açıklama yok. Ama eski serinin tanıtımı Mart ayında yapılmış ve hemen sonrasında telefonlar satışa çıkmıştı. Şimdi de aynı durumun geçerli olacağını ve telefonların Mart ayı içerisinde tanıtılacağını düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler