Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi 12 için Güncelleme! Yeni İşletim Sistemi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi hızlandı. Markanın yazılım departmanı için son günlerdeki stratejisi, “dönüşümü en kısa sürede tamamla” anlayışı üzerinden ilerliyor. Bu noktada birçok popüler cihaz için HyperOS güncellemesinin sunulduğunu görüyoruz. Yakın zamanda 12T modelleri için güncellemenin hazır olduğunu belirtmiştik. Şimdi de Redmi 12 HyperOS güncellemesi alıyor.

Redmi 12 kullanıcılarını daha fazla meraklandırmayalım ve yeni güncellemenin detayları konusunda bilgileri sizlerle paylaşalım.

Redmi 12 HyperOS Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Xiaomiui kaynağında paylaşılan bilgilere göre yeni güncelleme küresel sürüm olarak hazırlanıyor. Belirlenmiş cihazlar için güncellemenin en azından test aşamasında yayınlandığı da söyleniyor.

Küresel ROM olarak gelecek güncelleme sonrasında cihazın yazılım sürümü OS1.0.1.0.UMXMIXM olarak değişecek. Güncellemenin küresel sürüm olarak gelecek olması, yakında ülkemizde de tüm Redmi 12 modellerinin HyperOS güncellemesini alması demek.

Redmi 12 HyperOS güncellemesi

Redmi 12 güncellemesi için henüz tamamlanma tarihi açıklanmış değil. Yani şu gün cihazınızı kontrol edin yeni işletim sistemini alacaksınız gibi kesin bir bilgi veremiyoruz.

Fakat yine aynı kaynaktan paylaşılan bilgilerde güncellemenin Ocak sonunda kullanıcılara dağıtılacağı söyleniyor. Yani her an yeni güncellemenin size ulaştığı yönünde bir bildirim görebilirsiniz.

Zaman zaman cihazınızda güncellemeleri kontrol etmeniz de yarar var. Yukarıda yer alan görsellerde, yayınlanacak güncellemenin sürüm numarasını da görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

50 YORUMLAR

      • 1 aylık cihaz 12 redmi güncellemeden sonra ekran yarı yarıya renk değiştirdi şerit renkli çizgiler geldi birde oyun oynarken tel açıp rahat rahat oyun oynarken şimdi direk atıyor oyundan donuyor ipone gibi değilki gidelim incelesinler yani beni üst üste hayal kırıklığına uğrartı

  1. Benim Redmi Note 12 Pro 5G için bir yandan istiyorum, bir yandan istemiyorum. çünkü yurtdışı henüz IMEI kaydını yapmadım. ilerde ya sıkıntı olursa.

  2. redmi 12 güncelleme yaptım telefona çok donmaya başladı çok kasmaya başladı oyun hiç bişiy yok telefonda. güncelleme yapan arkaldaşlar herkesde böylemi sadece benim telefonda mi böyle acaba

  3. 1 Redmi note 12 pro 5g hyperos aldımı ?
    2 Ayrıca “Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok ” adlı bir hata alıyorum nasıl düzeltilir
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN HYPEROS GÜNCELLEMESİ ALMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 🙁

  4. Redmi 12 aslında güzel telefon fakat işlemcisi eski. Keza HyperOs güncellemesini kaldıracağını hiç zannetmiyorum. Telefon MIUI 14 sürümünde dahi arada kasıyorsa donuyorsa Allah bilir HyperOs’ta ne olacak 😂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler