Cumartesi, Nisan 20, 2024

Fiyatıyla Sevilecek Huawei Y8s Kendini Gösterdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Y8s, Çinli akıllı telefon üreticisinin fiyat konusunda kullanıcıları sevindireceği bir akıllı telefon olacak. Şu ana kadar markanın kaynaklarından sızan bilgilere göre telefonun fiyatı orta segment modellerle rekabet edecek düzeyde olacak.

Peki, teknik özellikler nasıl olacak? Dün bu sorunun cevabını alacağımız bazı sızıntılar paylaşıldı. Bu modele ait olduğu söylenen render görselleri ve az buçuk gördüğümüz teknik özellikler ise beklentilerimizin biraz daha artmasına neden oldu.

Huawei Y8s, Kirin 810 işlemci ile geliyor

Bundan iki sene öncesine kadar en popüler mobil işlemcilerden biri olan Kirin 810, bu kez Huawei Y8s akıllı telefonlarını süsleyecek. Sızdırılan teknik özellikler de belki de en çok konuşacağımız kısım burası oldu çünkü Kirin 810, 7 nm üretim sürecinden çıkmış bir işlemci.

Daha önce amiral gemisi iddialı akıllı telefonlarda gördüğümüz bu işlemciyi uygun fiyatlı bir telefonda görecek olmak sevindirici. İşlemcileri öğrendik, peki başka neler var? Tabii ki Huawei markasını duyuran özellik kameralar var.

Huawei Y8s

Render görsellerine göre telefonda çift arka kamera var. Üstelik bu kameraların ikisinde de 48 MP lenslerin kullanılması muhtemel. Bu yönden de iddialı bir telefon geleceği kesin.

Huawei Y8s için geri kalan tüm detayları beklemek gerekiyor. Sadece bir rapor ve render görsellerinden elde edilen bilgiler bu kadar ile sınırlı. Uygun bir fiyat aralığında çıkacak telefonun beklentileri ne kadar karşılayacağı ise meçhul. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler